2021-02-18 07:44:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Bizonytalankodik egy fontos kérdésben, teljesen feleslegesen

Napi horoszkóp február 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Izgalmas napra számíthat: új feladatokat kap, amikkel első látásra talán nehéznek tűnik megbirkóznia, de sikeresen teljesít. Ez fellelkesíti, és új lendületet ad önnek. Ma mindenre képes! És mindent meg is oldhat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bika jegyén halad át. Ma ön kerülhet a figyelem középpontjába. A szíve szerint nem is tudja, hogy örüljön-e neki, vagy inkább keseregjen. A hírnév kétes értékű dolog. Legalább annyi előnye van, mint hátránya. Vértezze fel magát az irigyek ellen!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nyugtalan napja van: a belső elégedetlenségét hajlamos kivetíteni a környezetére. Csak akkor érzi jól magát, ha módja van kimozdulni: a szokásos kerékvágás ma önnek börtön. Legalább valami kis dologban csempésszen változatosságot az életébe.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma könnyen keveredhet összetűzésbe valakivel, akinek talán valóban keresztbe is tett az elmúlt időszakban. Ha láthatatlanul, és megragadhatatlanul is, de mégiscsak van valami konfliktus önök között. Most napvilágra kerül.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most kifejezetten elszánt és határozott. Hiába indul nehezen a napja, semmi és senki nem tudja eltántorítani a céljától. Ezért meg is lesz a jutalma: a nap végére úgy érezheti, elindult a kibontakozás útján. Sohase adja fel!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az egyik családtagja ma az átlagosnál nagyobb szerepet kaphat az életében. Valamilyen intéznivalója lehet vele kapcsolatban, esetleg fontos beszédtémává válhat. Álljon ki mellette, szüksége van önre!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bizonytalankodik egy fontos kérdésben, teljesen feleslegesen. Vegye észre, ha csak a félelmei viszik tévútra! A bolygók jelzése szerint most a magabiztosság a nyerő!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bika jegyében jár. Akármilyen problémája is van, ön ma az égiek kegyéből megoldást találhat rá. A munkahelyén és a családjában is számíthatnak önre. De ne essen abba a hibába, hogy akkor is segít, ha nem kérik. Azt arroganciának vélhetik egyesek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Eltántoríthatatlanul halad az útján, és mit sem törődik a kisebb bukkanókkal, döccenőkkel. Nagyon is jól teszi, a győzelem most biztos, nézze továbbra is az összképet!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma a szokásosnál többet kell bosszankodnia olyan apró-cseprő ügyek miatt, amik felett máskor könnyedén átsiklott. A Bakokban megvan a rigolyásságra való hajlam. Ráadásul most saját magát találja túl rendetlennek, vagy a párját.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napon a pénzszerzés lehet a legfőbb gondja. A költségei az utóbbi időben megnövekedtek, de ugyanakkor a kilátása a többlet szerzésére is megnő. Lehetséges, hogy ehhez esetleg pereskedésre, vagy hivatalos eljárásra is szükség lesz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagylelkűsége már megint nem ismer határokat. Adakozó kedvében van: vigyázzon, nehogy olyasmit is elajándékozzon, amit aztán később megbán. Azt is vegye figyelembe, hogy nem mindegy a mérték. A kevesebb néha több!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: